Ravintola Yyterin Dyyni tarjoaa jokaiselle jotakin!

Kotiruokalounas on tarjolla 2.8.2013 asti
maanantaista perjantaihin kello 12.00 alkaen. Maanantaisin on perunaa ja kastiketta, tiistaisin keitto- tai kiusauspäivä, keskiviikkoisin keitto- tai laatikkoruokaa, torstaisin broileria tai kalaa ja perjantaisin pastaruokaa (lasagnea, pastakastiketta). Ruokalista on ohjeellinen ja siihen saattaa tulla muutoksia. Voit varmistaa tarkemman listan puh. 050 561 1372.

Snacks ja grillistä
Snacks -lista on uudistunut kesäksi 2013. Suuren suosion saaneet ja tutuksi tulleet Bratuperunat ja Dyyniburger säilynevät kuitenkin listalla. Kesän uutuuteena on Mama’s Burger. Siinä on mm. kaksi itsetehtyä pihviä, ananasta, pekonia. Nälkä lähtee varmuudellä:) Listalta löytyy myös broiler- ja katkarapusalaattia, nuijakori sekä yrttiset etanat. Nam!

Bar
Kesän uutuusjuomat ja perinteiset olut- ja siiderijuomat ovat tarjolla kesäisen raikkaina. Muistathan valtavan aurinkoterassimme!

Mökki- ja saunaruokailut
Teen mielelläni ruokatarjoilut illanviettoihinne, tai jos haluat vaikka aamupalan mökkiin, sekin onnistuu. Ota yhteyttä ja suunnitellaan lisää juuri Sinun väellesi sopivat tarjoilut.

Juhlat ja tilaisuudet
Monet yhteisöt ovat jo voineet todeta, että juhlat ja tapahtumat onnistuvat FoodMaman toimesta Yyteri Beach Lomakeskuksessa.

Referenssit
Päivitämme tähän listaa, tunnelmia ja kuvia järjestämistämme tapahtumista.

Kirjasto ja pelit
Dyynissä on muutamia kymmeniä pokkareita lainattavana, jos omat lukemiset on jo kaluttu loppuun. Meillä on myös Tactic-lautapelejä vapaasti pelattavissa, vaikka sadepäivän varalle. Tulkaa ratkaisemaan mökin Kimblekuningas/-kuningatar.

Tervetuloa tutustumaan viihtyisään Ravintola Yyterin Dyyniin ympäri vuoden!

Tule osakkaaksi
Vuokraa
Ravintola