Ravintola Yyterin Dyyni tarjoaa jokaiselle jotakin!

Snacks ja grillistä
Snacks -lista on uudistunut kesäksi 2014. Suuren suosion saaneet ja tutuksi tulleet Bratuperunat ja Dyyniburger säilynevät kuitenkin listalla. Viime kesän uutuus Mama’s Burger löytyy listalta. Siinä on mm. kaksi itsetehtyä pihviä, ananasta, pekonia. Kesän uutuutena on Nyhtö-hamppis, joka on rakennettu FoodMaman pulled porkista. Nälkä lähtee varmuudella:) Listalta löytyy myös broilersalaattia ja wingsejä. Nam!

Bar
Kesän uutuusjuomat ja perinteiset olut- ja siiderijuomat ovat tarjolla kesäisen raikkaina. Muistathan valtavan aurinkoterassimme!

Mökki- ja saunaruokailut
Teen mielelläni ruokatarjoilut illanviettoihinne, tai jos haluat vaikka aamupalan mökkiin, sekin onnistuu. Ota yhteyttä ja suunnitellaan lisää juuri Sinun väellesi sopivat tarjoilut.

Juhlat ja tilaisuudet
Monet yhteisöt ovat jo voineet todeta, että juhlat ja tapahtumat onnistuvat FoodMaman toimesta Yyteri Beach Lomakeskuksessa.

Referenssit
Päivitämme tähän listaa, tunnelmia ja kuvia järjestämistämme tapahtumista.

Kirjasto ja pelit
Dyynissä on muutamia kymmeniä pokkareita lainattavana, jos omat lukemiset on jo kaluttu loppuun. Meillä on myös Tactic-lautapelejä vapaasti pelattavissa, vaikka sadepäivän varalle. Tulkaa ratkaisemaan mökin Kimblekuningas/-kuningatar.

Tervetuloa tutustumaan viihtyisään Ravintola Yyterin Dyyniin ympäri vuoden!

Tule osakkaaksi
Vuokraa
Ravintola